Disclaimer voor Optiek All Vision

Als u meer informatie nodig heeft of vragen heeft over de disclaimer van onze site, neem dan gerust contact met ons op via e-mail op info@opticienallvison.com.

Disclaimers voor Optiek All Vision

Alle informatie op deze website – https://allvision.sr/ – wordt te goeder trouw en uitsluitend voor algemene informatiedoeleinden gepubliceerd. Optiek All Vision geeft geen garanties over de volledigheid, betrouwbaarheid en nauwkeurigheid van deze informatie. Elke actie die u onderneemt op basis van de informatie die u op deze website (Optiek All Vision) vindt, is strikt op eigen risico. Optiek All Vision is niet aansprakelijk voor eventuele verliezen en/of schade in verband met het gebruik van onze website.

Vanaf onze website kunt u andere websites bezoeken door hyperlinks naar dergelijke externe sites te volgen. Hoewel we ernaar streven alleen kwaliteitslinks naar nuttige en ethische websites aan te bieden, hebben we geen controle over de inhoud en de aard van deze sites. Deze links naar andere websites impliceren geen aanbeveling voor alle inhoud op deze sites. Site-eigenaren en inhoud kunnen zonder voorafgaande kennisgeving worden gewijzigd en dit kan gebeuren voordat we de mogelijkheid hebben om een ​​link te verwijderen die mogelijk ‘slecht’ is geworden.

Houd er ook rekening mee dat wanneer u onze website verlaat, andere sites mogelijk een ander privacybeleid en andere voorwaarden hebben, waarover wij geen controle hebben. Zorg ervoor dat u het privacybeleid van deze sites en hun ‘Servicevoorwaarden’ controleert voordat u zaken doet of informatie uploadt.

Toestemming

Door onze website te gebruiken, stemt u hierbij in met onze disclaimer en gaat u akkoord met de voorwaarden ervan.

Bijwerken

Moeten we dit document bijwerken, aanpassen of wijzigen, dan worden deze wijzigingen hier prominent vermeld.